ΤΟΥΤΣΗΣ GROUP

Το χώμα

Από τα πιο σημαντικά στοιχεία για τη ζωή και την υγεία των φυτών σας είναι το καλό χώμα. 

Πρέπει να ξέρετε ότι:

- Το χώμα προσφέρει στήριξη στα φυτά.
- Είναι αποθήκη θρεπτικών στοιχείων και νερού

Κάθε τύπος χώματος αποτελείται από διαφορετικά στοιχεία, τα οποία έχουν ξεχωριστές ιδιότητες και προσφέρουν διαφορετικά θρεπτικά στοιχεία στα φυτά. 

ΧΩΜΑΤΑ

Φυτόχωμα Εξωτερικού Χώρου 

Homofarm Compost 50 Lt & 16Lt

Xρησιμοποιήστε την ειδική κομπόστα Homofarm για να έχετε πάντα υγιή φυτά με πλούσια ανθοφορία και καταπράσινα φύλλα.Για φυτα ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ και ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ χώρου. Προτείνεται για γλάστρες, ζαρντινιέρες και ως βελτιωτικό εδάφους (εδαφοβελτιωτικό), για φυτεύσεις στον κήπο. 

Homofarm Φυντάνι 50Lt

Το προϊόν ΦΥΝΤΑΝΙ είναι ένα φυτόχωμα,εμπλουτισμέμο μείγμα χώματος και βελτιωτικό εδάφους (εδαφοβελτιωτικό), το οποίο περιέχει τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά για τον λαχανόκηπο και τα οπωροφόρα δέντρα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί στις θέσεις φύτευσης των σπορόφυτων, αλλά και σε σπορείο. ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟ ΠΡΟΙΟΝ 100%


Κοπριά Τυρνάβου συσκευασμένη Οργανικό λίπασμα 12 Lt & 50 Lt

Κοπριά ιδανική για δέντρα (ελιές, ξυνά, καρποφόρα), φυτά, θάμνους και λαχανικά. Είναι οικολογικό λίπασμα ζωικής και φυτικής προέλευσης και προσφέρει στα φυτά όλα τα θρεπτικά στοιχεία που χρειάζονται. Είναι απολυμασμένη και απαλλαγμένη από σπόρους ζιζανίων, μπορεί μάλιστα να χρησιμοποιηθεί σχεδόν καθ' όλην τη διάρκεια του έτους .


Καστανόχωμα Χαλκιδικης 16Lt

Χρησιμοποιήστε το ειδικό μείγμα Χαλκιδικής καστανόχωμα- τύρφη για να έχετε πάντα υγιή φυτά.Είναι ελαφρύ, απαλλαγμένο από ζιζάνια και κρατά την ιδανική ποσότητα νερού. Για γαρδέενιες,καμέλιες,ορτανσίες, αντζαλεες και ροδοδεντρα.


Χώμα Coconut humus 20Lt

Περιέχει κοκοφοίνικα και ίνες από καρύδα, είναι πολύ αφράτο και κατάλληλο μέιγμα για να φυτρώνουν γρήγορα οι σπόροι, να ριζώνουν τα μοσχέυματα και να μεγαλώνει γρήγορα το ριζικό σύστημα των φυτών. Ειδικό χώμα-κομπόστα για φυτά εξωτερικού και εσωτερικού χώρου, σπορεία, σπορόφυτα και λαχανικά.

Homofarm Humo-Turf 12Lt

Ένα ελαφρύ εδαφικό μείγμα φυτοχώματος με πλούσια περιεκτικότητα σε τύρφη και εμπλουτισμένη φυτοτύρφη και περιέχει υψηλής ποιότητας φυσικά συστατικά. Ειναι για φυτά EΣΩTEPIKOY και EΞΩTEPIKOY χώρου και για τη φύτευση βολβών και ορχιδέας. 

Φυτόχωμα Suolo Mix 40L 

Ειδικό φυτόχωμα τύρφης με ζεόλιθο , ένα φυσικό ορυκτό που εξασφαλίζει πολύ καλό αερισμό άρα καθόλου αρρώστιες, συγκρατεί νερό, μειώνοντας τις απώλειες θρεπτικών στοιχείων, αυξάνει την παραγωγή και βελτιώνει την ποιότητα των καρπών. 

Δημιουργήστε δωρεάν ιστοσελίδα!